informem

 

AVÍS DE CONTINGUTS

 

El material exposat en aquest web té l'objectiu d'oferir recursos a punt per imprimir, a fi que totes aquelles persones relacionades o interessades en l'àmbit educatiu se'n puguin beneficiar. Pretén ser un espai comú per a compartir materials educatius, aprendre de les aportacions dels altres, de tot allò que ens aporta l'educació actual, una educació que camina cap a un món tecnològic.

El web Més Recursos Educatius no té cap finalitat lucrativa, així doncs en cap cas es fa càrrec de l'ús que en puguin fer els usuaris que decideixen utilitzar els continguts exposats. En aquest sentit, tots aquells continguts publicats que ens permeten fer-ne una descàrrega tenen el propòsit d'utilitzar-se educativament, respectant la seva autoria i els seus registres corresponents.

Tots els materials i recursos que trobareu en aquesta pàgina web els hem creat nosaltres, els hem trobat per la xarxa, o els hem adaptat i/o traduit segons les nostres necessitats.
Si algú hi troba un contingut seu i no vol que estigui aquí, nomès cal que ens ho faci saber i l'eliminarem  inmediatament.

 
Moltes gràcies. Esperem que gaudiu d'aquest espai i que us pugui ser útil.